GĂZDUIRE SEDIU FIRMA BACĂU

Vă înființați o firmă nouă și aveți nevoie de găzduire a sediului
social? Sau va mutati sediul actual si aveti nevoie de schimbare
sediului social in Bacau?

Dacă nu ați găsit pe siteul nostru serviciul dorit, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție.

  • Noi va putem ajuta! Vă punem la dispoziție servicii de găzduire a sediului social în Bacău, astfel ca va puteti stabili sediul social al firmei in Bacău, în conditii avantajoase!
  • Găzduirea sediului social se face în spații partajate „Vă propunem cea mai bună soluţie de domiciliere a unei firme – închirierea unui spaţiu delimitat în cadrul unei clădiri de birouri. Conform legislaţiei, la domicilierea unei societăţi sunt două variante: găzduirea la avocat sau cea într-un spaţiu separat. În varianta avocaţială apar trei probleme de bază: e o soluţie temporară (maxim un an poţi păstra sediul la avocat), nu poţi fi plătitor de TVA şi nu poţi declara activitate la sediu. La noi închiriezi un spaţiu fizic care stă la baza constituirii firmei, eşti eligibil pentru a fi plătitor de TVA şi suntem un partener pe termen lung.”
  • Vezi diferenta ? 

Dacă nu ați găsit pe siteul nostru serviciul dorit, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție.

infiintari-firme-srl.ro oferă găzduirea sediului social în cadrul spaţiului de lucru pe care îl închiriezi. Adresa ta va fi office, nu va include cuvântul „apartament” în ea.

Se pot închiria mai multe spații, pentru mai multe companii. În acest fel veți avea corespondența centralizată și actele la aceeași administrație financiară.

La detalii interior spațiu – infintari-firme-srl.ro vă pune la dispoziție următoarele:

Mobilier (birou, scaune);
Internet nelimitat de maximă viteză;
Imprimantă (se taxează separat) – xerox, scanat etc.;
Cafea (se taxează separat).
Așadar, cel puțin formal vă desfășurați activitatea la adresa sediului social. Din punct de vedere legal, agenția noastră  este partenerul dumneavoastră în obținerea oricăror avize de funcționare ori a înregistrării ca plătitor de TVA.

Această iniţiativă vine în întâmpinarea oricărui înteprinzător ce are nevoie să închirieze un spaţiu de lucru. Dacă aţi studiat piaţa, ați ajuns la concluzia că nu e foarte simplu şi nici ieftin să lucraţi pe cont propriu. Încă de la constituirea firmei se pune problema domicilierii companiei.

Noi suntem soluţia! Cu un preţ modic veţi rezolva problema domicilierii şi vă puteţi concentra pe business!

În cazul în care aveți sediul expirat, nu este timp de pierdut – orice persoană poate solicita dizolvarea firmei dumneavoastră, proces facilitat de schimbările recente din legislație.

ANAF depuncteaza firmele care au sediul social la cabinetul unui avocat, conform Ordinului nr. 2795/2011 privind stabilirea criteriilor pentru condiționarea înregistrării în scopuri de TVA.

Un alt minus al gazduirii la cabinetul unui avocat consta in perioada limitata pentru care se incheie contractul: un an de zile. Dupa expirarea acestei perioada contractul nu poate fi prelungit, fiind necesara mutarea sediului social intr-o alta locatie.

Pe langa perioada limitata, acest tip de gazduire face imposibila folosirea efectiva a spatiului de catre administratorul societatii si afecteaza credibilitatea societatii fata de clienti.

Pentru firme care au in vizor sa acceseaza fonduri europene

Trebuie o vechime de doi ani , lucru imposibil daca firma este gazduita intr-un birou de avocatura.

Mobirise


Ne găsiți și pe

© Copyright infiintari-firme-srl.ro - Toate drepturile rezervate

Website was created with Mobirise